Personages

Best man

Mijn getuige: een heel moeilijke keuze… Graag had ik 3 getuigen aangewezen, maar aangezien dit hier niet ‘American Pie: The Wedding’ is, moest ik wel deze lastige opdracht tot een goed einde brengen.

Vital, ondertussen ook wel beter als ‘voadere’ gekend omwille van mijn vele overnachtingen boven de Falstaff tijdens m’n vrijgezellenperiode(s), is de uiteindelijke verkozene geworden.

Hij was één van m’n mentors bij de start van m’n horeca-carrière, in alle facetten van de stiel ;-) Maar door de jaren heen werd hij een goede vriend, waar ik veel aan had en altijd op kon rekenen. Eindeloze nachten hebben we samen doorgebracht ‘na sluit’, om toch nog dat laatste ‘halve’ pintje te drinken, om nog een muziek-quiz te spelen, om over dagdagelijkse dingen te praten, om ons hart te luchten, en nog zoveel meer…

Maid of honor

Zoals jullie weten heb ik een kleine zus: Jacqueline genaamd volgens de wet maar door mij toch maar liever Liene. Een klein schatje voor mij; maar eigenlijk al een echte puber. Eentje die ik veel moet missen maar heel graag zie. Dan heb je ook nog Isabelle, mijn grote zus - a sister from another mister zou je kunnen zeggen.  Belle leerde me stout zijn; om mij erna te fatsoeneren - of toch poging tot - tijdens haar vele babysitbeurten. We lachten, kibbelden en ik werd in mijn jonge jaren een echte pro wat betreft chantagepraktijken.

Later werden we groot en zo leerde zij mij groeien van meisje tot vrouw. Mijn grote, levende spiegel; want al willen we het vaak niet geloven soms zijn we twee druppels water.  Wat zorgt voor het nodige verdriet, frustraties en angst; maar vooral voor veel plezier, liefde & gelach. 

Ik ben dan ook blij om zo'n mooi voorbeeld als maid of honor te hebben in mijn grote, lange weg naar 'Mevrouw'. 

Kidies

Zonder kleine rakkers natuurlijk geen feest.
Voor noodzakelijke ondersteuning hebben we dan ook onderstaande kapoenen uitgenodigd.